Hyckleri – och jag gillar det inte!

Standard

Har med avsikt hållit mig ifrån politiken ett tag. Det har funnits så mycket trevligare händelse att skriva om. Men nu kan jag inte hålla mig längre!

Stefan Löfven och Anders Ygeman! Jag trodde en del på den senare, men inrikesministern har visat sig vara av samma skrot och korn som statsministern. Inget att lita på.
”Ingen kris inom polisen. Folk bara gapar och skriker”. Sa Bill (Löfven).
”Folk gapar”, sa Bull (Ygeman).
Båda blir slickade i sina arsel av polischefen Dan Eliasson. En politiskt tillsatt högste polischef som inte begriper ett dugg om sitt jobb.
Mord, skjutningar, rån, misshandel, bilbränder, områden som polis- och räddningsinsatser inte vågar ta sig in i där kriminella gäng tagit över. Det är det nya Sverige och jag gillar det inte!
– Det stämmer inte, folk bara skriker, säger Löfven och Ygeman, Eliasson nickar.
Man lovar mera pengar till polisen. Några hundra miljoner 2017 och sedan två miljarder tydligen. 2020!
– Det blir bra, tycker Eliasson, den politiskt tillsatta socialdemokraten som inte dög som chef för försäkringskassan.
– Det behövs pengar nu, fastslår polisfacket – hade man varit spanska i truten hade man sagt ”ett piss i Mississippi”.
Det var det!
Att enligt sedvanliga demokratiska normer tala med landets tredje största parti är inte att tänka på. Inte heller för MP, V, C och M. ”Möljigen” enligt KD, ”ja”, säger L. Ett parti med nynazistiska rötter, säger man. Visst! SD alltså. Inte mitt parti heller, men det finns en demokrati som åsidosätts här.
V då? Har inte det partiet blodiga kommunistiska rötter sedan Stalintiden. Stalin var en lika stor massmördare som Hitler. Vad är det för skillnad?
Det lilla, en tredjedel så stora som SD ungefär, kommunistiska partiet bjuder Löfven gärna in i sin värme. I princip dom andra partierna också, M, C KD och L. Om inte detta är HYCKLERI, så vete f-n vad det ordet betyder.
Javisstja, MP ingår i ju också i den skenheliga regeringsmakten. Löfven gör allt som står i sin makt för att rädda kvar grönkålsmaffian på sina regeringstaburetter. Ett utspel nyligen om nya miljöpengar är ett led i det spelet. Fridolidolidolin och Isabella Löfven (f’låt Lövin, dom är inte släkt…) måste sitta kvar för att rädda Löfven.
Skolminister Fridolidolidolin har för övrigt fixat nytt jobb till den avsatte universitetskanslern Harriet Wahlberg som fick en fetspark i arslet i samband med skandalen på Karolina Sjukhuset gällande kirurgen Paolo Macchiarini. Hon får behålla sin lön och blir generaldirektör på utbildningsdepartementet.

Det är också Sverige! Jag gillar det inte!

En reaktion på ”Hyckleri – och jag gillar det inte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s