Löfven ”en konflikträdd papegoja”!

Standard

Det tog inte så lång tid. Men Stefan Löfven tvingades ändå att öppna falluckan för Mehmet Kaplan, den oduglige bostadsministern från MP, som umgicks i fel kretsar. Men det är ingen direkt merit för vår statsminister.

Jag ska citera Lena Mellin i Aftonbladet som ger en förklaring till vår statsministers räddhågade framträdande vid presskonferensen där han meddelade Kaplans avgång, att ”Kaplan begärt att få lämna regeringen”: ”Den mest sannolika förklaringen är att Miljöpartiet ligger illa till och att Mehmet Kaplan är mycket populär i sitt parti. Den kombinationen ledde till att Stefan Löfven lät som en konflikträdd papegoja. Och att språkrören hyllade den fine Kaplan.”
Fridolidolidolin och Dumson försökte överglänsa varandra i att hylla Kaplan. Fridolidolidolin ser ju inte bara ut som en fjortis, han har ett intellekt som ligger där nånstans också, om alla fjortisar ursäktar. Dumson går ju sedan tidigare utom toton, grodorna hoppar ur munnen på henne. Att tala om terrorhändelserna 11 september 2001 i New York som en ”olyckor” i ett morgonprogram i TV spädde bara på hånet mot en svensk minister som ännu en gång spreds över världen. Fridolidolidolin berättade att han jobbat ihop med den fine och av MP prisade Kaplan i 20 år. 32 år han idag – och han är alltså vår skolminister… Matematik var i alla fall inte hans bästa ämne. Heller.
Men Stefan Löfven är feg, feg, feg! Han vågar helt enkelt inte stöta sig med miljöpartiklarna som är med och ”styr” landet. En samling pinsamma, odugliga och totalt omdömeslösa ministrar.

Nog borde det finnas möjlighet att slänga ut MP ur regeringen och ombilda denna. Utan att det ska behöva bli nyval?! Och om inte – nyval! Omvärlden skrattar åt oss, Löfven!

3 reaktioner på ”Löfven ”en konflikträdd papegoja”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s