Kloka ord från två horisonter

Standard

Det är i många avseenden ett bedrövligt samhällsklimat vi lever i. Politikerna ljuger hej vilt, polisen både ljuger och mörkar. Men jag tänker inte skriva så mycket själv om det i dag.

Stefan Löfven är den kanske sämste statsminister vi haft. Det finns folk som anser att Ola Ullsten var i samma klass. Jag vet inte. Stefan Löfven lär nu ha haft en form av krismöte per telefon. Han meddelar att han är stridsberedd och att hans politik är den bästa. Jävla snömos! Så länge han inte slänger ut   .grönkålsmaffian och alla värdelösa ministrar sker ingenting. Alltmedan partisekreteraren Carin Jämtin efterlyser fler studiecirklar. Herregud…
Rikspolischefen Dan Eliasson är en fruktansvärd nolla. Han kallar en 15-årig mördare för offer i likhet med vad en sossekärring nånstans ute i landet gjort. Polisen mörklägger med hjälp av hjärntvättade PK-journalister som ännu inte vaknat upp till verkligheten massor av våldsamma händelser ute på asylboenden, hur ensamkommande ”barn” driver omkring i storstäderna, våldtar och misshandlar. ”Barn”, pyttsan!
Inrikesminister Anders Ygeman har gett polisen order om att utvisa kanske uppemot 80.000 som nekats asyl. Sent ska syndarna vakna och hur fan ska det gå till??? Ett spel för galleriet är vad det är.
M KU-anmäler Stefan Löfven och S KU-anmäler Fredrik Reinfeldt. Snacka om sandlåda! Det enda som är rätt är att båda har lika stort ansvar för den havererade flyktingpolitiken.Jag ska ge två länkar med i mitt tycke läsvärda kommentarer. Den första är skriven av Aftonbladets Lena Mellin, politisk kommentator på allmän plats som inte styrs av LO på ledarsidan.
Lena Mellin är säkert en finne i röven för S och inte minst politiskt enögda kolleger som – inte minst – Anders Lindberg och Fredrik Virtanen. För att inte tala om kommunisten Åsa Linderborg på kulturen.
Lena Mellin skriver så här i dag:
Lena Mellin Aftonbladet

I Göteborgska GP är Alice Teoduresco ledarskribent och hon tillhör definitivt inte PK-maffian. Hon skrev i går:
Alice Teoduresco GP

Dags för Stefan Löfven och Anna Kinberg Batra att agera. På allvar och tillsammans! Annars kan dom lika gärna träda ut i den eviga dimman!

PS. På söndagen uttalade Ygeman apropå bråken i Stockholms city: ”Det är en oroande samhällsutveckling. Rasistiska grupper sprider hot och hat på våra gator. Det måste mötas med kraft.” Det finns intet försvar för det som hände. Men inte ett ord om ORSAKEN. Ygeman är också en feg jävel!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s