Var håller den där Löfven hus?

Standard

Var i h-e håller den svenska statsministern hus? Var har han sprungit och gömt sig? För det är ju precis det som Stefan Löfven gjort inför natten då Sveriges port mot kontinenten stängs. Vilket sker kl. 0000 då den av Sverige beordrade ”Sverigemuren” tas i bruk på Kastrup, Copenhagen Airport.

Tiotusentals pendlare mellan Malmö och Köpenhamn får då sin vardag totalt förändrad. Fördärvad. Dubbla ID-kontroller – först på Kastrup och sedan i Hyllie – kommer att försena resandet med säkert uppemot en timme. Om inte mer.
Det gäller nämligen även att komma med Öresundstågen. Inga långa niovagnarståg, enbart korta med sex vagnar. Inga tiominutersintervaller i rusningstid, 20 minuter hela dagen. Trängseln och knuffandet för att ta sig ombord kommer att bli olidlig.
Det är detta saken gäller. Det vardagliga livet för människor runt Öresund. Människor som den svenska regeringen och dess lydpartier skiter i.
Det är Stefan Löfven som är ansvarig som statsminister. Hand i hand med Sverigedemokraterna har sossarna och miljöpartiklarna genomfört detta. Med tyst medgivande från Alliansen. Men var f-n håller han hus, Löfven? Trodde i min enfald att någon av alla PK-journalister som dominerar den svenska pressen skulle ha fått Löfven att träda fram. Men icke.
Sursvenskan låter några lättviktare ta rejäl plats. En bimbo skriver en tyckarsida om att hon kan se 476 viktigare saker för att starta en ”Öresundsrevolution” än den som bl a Mats Genberg i Simrishamn dragit igång och som fått, skulle jag gissa, runt 20.000 följare på bara några dagar. Men i Sursvenskan blandar man glatt äpplen med både päron och morötter. Öresundsrevolutionen handlar om försvårandet för vanliga människor att resa över Öresund. Totalt opolitiskt. Men detta har förstås PK-maffian svårt att inse.
En annan volontär, eller vad det nu är, har följt upp den i flera PK-media socialpornografiska trenden och får på flera sidor berätta om hur svårt det är för en romsk kvinna och EU-migrant som papperslös föder sitt femte eller om det var sjätte barn i Sverige, om vilka våndor detta föranleder. Visst är det synd om henne. Men hon väljer väl själv hur många barn hon vill ha och var. Men inte en enda frågeställning om detta. Nä, förstås, det är ju inte PK.

Men i natt blir alltså Sverige ett stängt land. Tack för det Fredrik Reinfeldt som så naivt drog igång det hela, Gustav Fridolin och Åsa Romson som tycker makten är viktigare än principer, Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Jan Björklund, Ebba Busch Thor och så ytterligheterna på kanterna Jonas Sjöstedt som tiger och Jimmie Åkesson som applåderar.

Usch, vilket byke! God fortsättning förresten!

Annonser

3 reaktioner på ”Var håller den där Löfven hus?

  1. Claes Lundell

    En träffsäker analys. Folkets bedömning avläses bäst i den popularitetsundersökning av partiledarna som publicerades i veckan. Förfärande låga siffror för alla – bäst betyg åt mammalediga Annie Lööf…
    Grönkålpartiets Gustaf Fridolin kan med förtröstan se fram emot lysande betyg i nästa undersökning.
    Skolministern skall nämligen vara pappaledig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s