Det är synd om Sverige!

Standard

Kalla det gärna för drev. Det bjuder jag på. Men jag avskyr, hatar, vår vice statsminister Åsa Romson. Det är så in h-e pinsamt för Sverige att ha en sådan statsminister. Det är det väl snart bara Stefan Löfven som inte inser. Plus Dumsons anhängare i det diminutiva grönkålspartiet. Det är synd om Sverige!

Jag mår faktiskt illa när hon visar sitt fula tryne på TV. Arrogansen, högmodet, ointelligensen, nonchalansen strålar från hennes sura anlete. I dag kallar till och med Sydsvenskan henne för korkad i sin ledare.
Kolla det här klippet från frågestunden i riksdagen nyligen gällande islamisterna i IS. Vad f-n säger egentligen människan. Hon kan ju inte uttrycka sig i begripliga meningar.
https://www.facebook.com/avgastefanlofven/videos/808628475888184/
Sak samma vid partiledarduellen i går. Där hon efteråt inte ville ta Jimmie Åkesson i hand, som kutym är, efter ordväxlingen. Som en jävla barnunge! Men det tycker Löfven är OK – och det säger tyvärr mycket om hur det är ställt med intelligensen även hos vår statsminister. ”Vår” förresten, jag har inte röstat på honom och kommer aldrig att göra så heller!
Var finns oppositionen? Borta med vinden och den usla Decemberöverenskommelsen där man la sig platt för Löfven och hans tillskyndare från grönkålsmaffian och kommunismen. Vi har ingen opposition längre. Man godkänner alla dumheter från Dumson utan att blinka. Vare sig det gäller hennes liknelse av flyktingströmmen över Medelhavet med Auschwitz, att hon kallar romer för zigenare eller att hon utan att tveka använder förbjuden och giftig bottenfärg till sin båt.
Ingen ville debattera immigrationspolitiken i partiledardebatten. Löfven tror att han kan ta tillbaka röster från SD genom att hänvisa till gamla nazisymboler. Men att tala om kommunismens gamla kopplingar till folkmördaren Stalin med hammaren och skäran, det vågar han inte. Han måste gubevars hålla sig väl med Sjöstedt’en. Batra och henne själsfränder i Alliansen (finns den längre?!) är lika fega.
Säg upp DÖ! Så må Löfven yra om svek så mycket han vill, han är ju själv den störste svikaren genom det förändrade rotavdraget och höjningen av bensinskatten! Plocka bort Dumson och hennes anhang i grönkålsmaffian så fort som möjligt. Och utlys nyval!

Så garanterar jag att en eller annan måste börja tala med SD!

Annonser

3 reaktioner på ”Det är synd om Sverige!

 1. Jörgen Åström

  Jag har kollat videoklippet och haft Romson lite på ”min radar” den senaste tiden. Undermåligt är bara förnamnet.
  EN förklaring till Romsons nuvarande befattning kanske kan förklaras såhär:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Peters_princip

  Dessutom konstaterar jag att när jag läser svensk press (på nätet) så verkar det som om Sverige överhuvudtaget inte har någon regering just nu. Mycket snack och lite verkstad, en lång cesur i väntan på att någon med navigationskunskap kan ta över rodert?

 2. Peter Kastensson

  Tack Jörgen, precis så är det ju. Hörde delar av hennes inledande tal på MP-kongressen nu på förmiddagen. Hon har ju dessutom storhetsvansinne och det i kombination med Stefan Löfvens feghet och undfallenhet gör henne extra farlig för Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s