Inte min musik direkt, men…

Standard

Inte riktigt min typ av musik som framfördes i går kväll på SVT. Vilken inte betyder att jag fördömer den, det finns det så många andra som är snabba att göra. Jag har heller inga svårigheter att acceptera killen som vann. Även om dragkillens artistnamn enligt min mening låter mera som ett namn på en misslyckad travhäst. Conchita Wurst

Då går jag mera i taket när man hyllar en person med artistnamnet Sebbe Staxx. Han begåvades med en helt okritisk helsida i Sursvenskan i veckan. Självfallet i kulturdelen, skriven av Karin Arbsjö. Både skribenten och tidningen har därmed klargjort vilket förhållande man har till våldsvänsterns företrädare från Revolutionära Fronten, Afa, autonomerna och allt vad f-n dom här fraktionerna kallar sig.
Jag har väl inte direkt tillhört Janne Josefssons beundrarskara men när han efter att ha granskat högerextremisterna och deras våldsexponenter i Uppdrag Granskning tog sig an vänsterextremisterna så gjorde han det förstås med all rätt. I objektivitetens namn. Båda sidorna kan inte nog fördömas! För detta kallas han nu nazist av bl a en musikproducent som Sveriges Radio anlitar.
Jag är dock – tyvärr – inte överraskad över Sursvenskan och deras idoliserande av en fjant med en sexårings intelligensnivå (förlåt alla sexåringar!) som avslöjades i all sin tafflighet av Janne Josefsson. Kulturchefen Rakel Chukri och hennes vänstermarionetter förnekar sig nämligen inte.
Man skulle aldrig drömma om att vare sig på förhand eller efteråt till exempel uppmärksamma att det nyligen varit två utsålda hus på Malmö Konserthus med Amiralens Storband, Z-Big Band, Viktoria Tolstoy och Nisse Landgren först och något senare Roger Berg Big Band och Carling Big Band på scenen. Inte heller att uppmärksamma att trumpetaren Niklas Fredin och 16-åriga altsaxofonisten Nanna Carling fått årets två Harry Arnold-stipendier, trots att man uppmärksammats på detta med både text och bild från Harry Arnold Sällskapet.
Nanna-Niklas lågNanna Carling och Niklas Fredin, stipendiater från Harry Arnold Sällskapet. Fast det skiter Sursvenskan i.
Bild: PETER KASTENSSON

Men Sursvenskan tycker i dagens populism att det är mera politisk korrekt att hylla vänstern och deras våldsförespråkare. Sebbe Staxx och Kartellen, det är vad Sursvenskan menar med kultur!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s