Kommunister inte bättre än nazister!

Standard

I dag har Sursvenskan i stor artikel över nästan två sidor om ordföranden i den lokala vänstern, desslikes ordföranden i kulturnämnden i Malmö, Daniel Sestrajcic. Något av en hyllningstext och det förvånar mig inte egentligen, trots att den inte ligger i den vänsterkantrade kulturdelen.

I årets förstamajtal uttalade sig Sestrajcic sålunda: ”Riskkapitalister, nazister och moderater, dra åt helvete! Ni är inte välkomna!”
Det är samme Sestrajcic som förra årets 1 maj lät konstruera så kallade piñatas, figurer fyllda med godis som barnen skulle slå sönder med baseballträn. Figurerna hade ansikten föreställande bland andra  Annie Lööf och Fredrik Reinfeldt.
Det goda omdömet är alltså inget som direkt karakteriserar Daniel Sestrajcic. Det är en så’n person som företräder kulturlivet i Malmö. Han må naturligtvis tycka vad han vill om riskkapitalister och moderater, men när han buntar ihop dom med nazister, då har han, enligt min mening, gått för långt och överträtt anständighetens gräns.
Det är personer som Daniel Sestrajcic som kanske kommer att ingå i en kommande sosseregering, han står högst upp på Malmövänsterns riksdagslista inför valet. S-ledaren Stefan Löfven har ännu inte gett besked om vem han vill regera tillsammans med och det blåser ju en del vänstervindar inom hans eget parti. Jag tror inte vi får något besked av den fege Löfven heller i kvällens partiledardebatt.

Men i Malmö kan vi se  till så att en typ  som Daniel Sestrajcic röstas bort i höstens kommunal, det är pinsamt att sta’n ska ha en så’n omdömeslös person som främste företrädare för kulturen. Och en sak är klar, kommunister har inte ett dugg bättre bakgrund än nazister!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s