Förtroendet för ATG fick en ny knäck!

Standard

Förtroendet för AB Trav och Galopp, ATG, fick sig i går en ny snyting. Vid V86-tävlingarna på Solvalla var det ett system från USA, spelat för i svenska pengar 1,92 kr, drog hem 2,8 miljoner! Med sju enkelstreck!!! Självfallet handlar det om en del i ett s k robotspel. Men det har inte ATG kunnat vidimera. ”Vi håller på att titta på det”, lyder dimridåerna från Hästsportens Hus på Solvalla.

I går kom det på ny.tt in ett enormt antal småkuponger kort före start. Runt två miljoner system mot normalt runt 500.000. All s.k strecklistor fick plötsligt helt nya utseenden. Det är kort sagt – för jävligt!
För ATG tyckts det vara något av ett mantra att kunna erbjuda spel att skryta med från utlandet. Som man knappt tjänar några pengar på eftersom dom utländska spelkamraterna får spelrabatter i jämförelse med svenska totomater, där det dessutom kostar en extraslant både att lämna in systemen och hämta ut vinster! Många av totomaterna går på knäna av en tyngande ekonomi.
Nu blir väl en ”varning” till den här spelarrangören i USA och se’n kör man på igen! Nästa gång är det ett annat spelbolag nånstans Långtbortistan, karusellen snurrar fortare och fortare med ATG:s datorexperter som åsyna fågelholkar.
Fler och fler konspirationsteorier om fuskmöjligheter spirar på olika håll. Förtroendet för ATG körs alltmer i botten. Spelet fortsätter att vika.

Jag förstår ilskan hos svenska spelare. Jag har aldrig varit någon storspelare men stadigt lämnat in ett V75-system. Det slutar jag med nu. V86 och V64 tycker jag är skitspel. Det ATG nu håller på med är rent ut sagt – för jävligt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s