Dimridåer från polisen

Standard

Vad är det för register ”Kringresande” som polisen egentligen skapat och som det blivit sånt hallå om? Snacka om att diverse polishöjdare skickar ut dimridåer. Värst av alla är väl en som har titeln informationsdirektör. Lars Förstell heter han.

Hörde honom för en stund sedan på nytt i Radio Malmöhus.  Först gick han ut och sa, att det inte fanns några register. det var orimligt. Sen kom han tillsammans med biträdande länspolischefen Petra Stenkula på, att det var en ”analysfil” utan uppgifter om etnicitet. I dag meddelade Förstell att det enbart är uppgifter om namn, adresser, telefonnummer, personuppgifter men inga uppgifter om t ex särintressen. Däremot om det fanns kriminalitet med i bilden. Snömos, ännu mera snömos. Det var närmast pinsamt att se och höra länspolischefen Klas Johansson tillsammans med ovan nämnda Petra Stenkula i en TV-sänd presskonferens som en hel pudelkennel när man försökte förklara och bortförklara. Mer och mer kommer det också fram, att dylika register eller ”analysfiler” tydligen finns i dom flesta polisdistrikt.
Sverigedemokratena har förstås fått vatten på sina solkade kvarnhjul. För SD är alla romer kriminella. Man kan anta att ett antal poliser också är anhängare av detta tänkesätt. Så är förstås inte fallet. Sjuklövern i riksdagen är som väntat bekymrade över det här och uttalar sin ilska mot polisen. Bara kosmetika.
Man vågar nämligen inte gå på djupet av den här frågan. M, Fp, C, Kd, S, Mp och V vågar inte erkänna, att man genom sin samfällda syn på att tillåta oreglerad invandring, som applåderas av PK-pressens monopol, har stor grund i att SD i ökad  takt kan sticka upp sina brunskjortor. För visst har det här samband med den misslyckade svenska integrationspolitiken!
Att den man som höll en kvinna inspärrad i 16 dygn i Lund, misshandlade och våldtog henne är en medlem från den Danmarksbaserade och kriminella släkten Levakovic vid namn Alpacino Petrovic, det måste man gå till danska Extrabladet för att få veta. Detta förtiger svenska media. Han är nu internationellt efterlyst.

Men det betyder INTE att alla romer är kriminella!

En reaktion på ”Dimridåer från polisen

  1. Gunnar

    De nu avslöjade registren är ett skrämmande bevis för dubbelmoralen i vårt samhälle. Leker man med tanken att SD (mot all förmodan) skulle ha föreslagit tillkomsten av ett sådant register så hade ropen på ”nazister” skallat högt på Aftonbladet, all skenhelighets moder.

    Och vad gäller ”brunskjortorna” skulle nog en stor del av dem gladeligen vandra över till första bästa etablerade parti oavsett blocktillhörighet som började tala klarspråk även om massinvandringens problematik och inte bara sjunga dess lov. Kontentan blir väl då att de s.k. brunskjortorna inte är beroende av SD utan bara är mer synliga där, deras åsikter skulle givetvis inte försvinna om SD försvann på det ena eller andra sättet. Redan nu finns det ett mörkertal på smygsympatisörer med andra partibeteckningar. Många av dem törs inte ge uttryck för vad de tänker rösta på ens i opinionsundersökningar, och det är sannolikt därför SD ligger lägre i sådana undersökningar än i det faktiska valresultatet. Det skulle inte förvåna om SD kommer att få mer än 15% i riksdagsvalet nästa år.

    De bästa valarbetarna för SD återkommer till våren i form av tiggare på strögen och rövare utmed landsvägarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s