Kom att tänka på något…

Standard

Pella

Malmö Kommun (f’låt Stad) har en reklamtidning som heter Vårt Malmö. Satt och bläddrade i den och hittade en skrytartikel om Malmöfestivalen.

Där framförs festivalgeneralskan Pella Ström i full frihet. Det är ingen hejd på festivalens många fina aktiviteter. Ekologiskt bör hade man redan med förr året. Ekologiskt socker, ekologiskt te, ekologiskt kaffe och fan och hans mormor. Visst, det fanns en påse ekologiskt kaffe överallt. Men i det tält jag var aktiv var det inga som ville ha det kaffet, där såldes enbart riktigt kaffe.
Sopsortering gick man ut hårt med förra året. Det resulterade efter några dagar i att det av sophanterarna gavs besked om att ”det kan ni strunta i, det fungerar inte i alla fall”. Kanske blir det bättre i år?
Man kan också läsa om en massa nya aktiviteter. Samt att ”klassiker som Bluestältet och Swingtältet” finns kvar”. Dock – förstås! – inte en rad om att det mest klassiska musiktältet av alla som varit med i 23 år körts bort av Pella Ström. Det vill säga, Hot House får inte vara kvar. ”Inse att festivalen sprungit ifrån er”, sa hon. Eller rakt ut: NI ÄR FÖR GAMLA!
Men jag ska inte tjata mer nu om Pella Ströms åldersdiskriminering. Men när jag såg artikeln i Mitt Malmö kom jag av någon anledning att tänka på Herr Padda. Förstår inte varför…

Padda2

Annonser

En reaktion på ”Kom att tänka på något…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s