Skandal att Nybrink får fortsätta!

Standard

Jag hade hoppats slippa skriva mer om Micke Nybrink, den ATG-avlönade katastrofen i Vinnare V75 i TV4. Mannen som genom sitt hat mot travkuskar som kanske råkar göra något misstag som spräcker hans V75-spel, bidrar till att förtroendet för för travet minskar och spelet fortsätter dala! Men nu ljuger han också!

I dagens Aftonbladet, där han krönikerar – också för ATG-pengar! –  fortsätter han att smutskasta danske topptränaren Flemming Jensen för att favoriten Pindus Vang galopperade i första V75 och  därmed såg till så att Nybrinks V75-spel flög all världens väg.Nybrink fortsätter att påstå, att Jensen vägrade uttala sig för V75 efter  loppet. Det gjorde Jensen inte alls. Det gjorde han i direktsändningen av V75 under lördagseftermiddagen. Att han sedan vägrade ge ännu ett uttalande till en aggressiv Nybrink senare till sammandraget på kvällen är en annan historia. Det förtiger Nybrink. Som i dagens AB fortsätter att hudflänga Flemming Jensen som Nybrink anser ska vara tacksam för att han får komma till Sverige och V75-kalasen.
Nu är det faktiskt så, att Flemming Jensen alltid brukar ställa upp för att prata om sina hästar och chanserna. Det är väl ganska få tränare och kuskar som är så tillmötesgående som Flemming! Men jag har full förståelse om han nobbar surkarten Nybrink.
Jag tycker faktiskt det är mer eller mindre en skandal att Svensk Travsport och ATG inte reagerar på Nybrinks onyanserade utfall i TV4! Fattar man inte att surkarten Nybrink är en bidragande e orsak till att omsättningen fortsätter att sjunka drastiskt! Eller vågar man inte ha synpunkter???
För övrigt kan man ju undra varför den här eftersändningen överhuvudtaget förekommer. Vad är det för intressant att få veta vilka V75-förslag panelen har flera timmar efter det att loppen avgjorts? Gör en halvtimme med sammandrag av loppen! Om inte annat så skulle det spara pengar för ATG, men svångremspolitikengäller tydligen inte TV, enbart hästägare!?
För övrigt tycker jag det är för jävligt att Kanal 75 avpolleterar Hans G Lindskog. Åldersnoja och utseende går före kunskaper!

Slutligen läser jag i sportchefen Anja Gatus blogg på Sursvenskans webb idag: ”Som barn var jag övertygad: jag skulle absolut inte bli journalist. Mina föräldrar är det och jag ville inte bli som dem.” Det var ju trist att hon ändrade sig…

4 reaktioner på ”Skandal att Nybrink får fortsätta!

  1. CeGe

    Läser, lätt förskräckt, Nybrinks krönika i Rosa tungan på långfredagen och får lust att utbrista ”Will the right Jesus please stand up? Thank You, Mr Nybrink!”

    Han har tydligen inte tänkt på att om alla andra har fel och han är den ende som har rätt så är verkligheten kanske en annan än den han tror?

  2. Peter Kastensson

    Har också läst det rosa nu. Han skriver att han är den ende objektive. Som förtalar och hånar så fort någon inte kör som han har spelat. Är det objektivt att låta spelet styra skriverierna??? Börjar bli sjukligt nu, Nybrink!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s