Nybrink en pajas och fara för travspelet!

Standard

Hur länge till ska Micke Nybrink få lov att trakassera travets aktiva i programmet Vinnare V75 lördagskvällar i TV4? Fattar inte ansvariga, att det den här gubben håller på med är en starkt bidragande orsak till att folk tappar förtroendet för ATG och är en starkt bidragande orsak till att spelet minskar drastiskt?

I lördags tog han heder och ära av tränaren och kusken Bo Westergaard för att han inte vann med favoriten Nougat Ås i den V75-avdelnuing som vanns av Johnny Takter med Emperador. Inte ett ord om att vinnarekipaget svarade för en stark prestation, sportsligt av hästen och taktiskt av Johnny  Takter. Nä, det var Westergaard som var en pajas och lät sig stängas inne bakom ledande Takter.
Jo, Nybrink använde sig av ordet pajas! Han anser sig vara en representant för spelarna och som sådan kunna stå i TV och utgjuta sig å det  grövsta om någon kusk skulle göra något misstag. Vilket alla kuskar gör då och då. Även bisittaren Erik Adielsson. Men den enda som Nybrink representerar är sig själv. Det är sina egna misslyckade insatser på totalistorn och V75 som han låter gå ut över kuskarna!
Hade jag varit Erik Adielsson hade jag lämnat studion i protest mot Nybrinks utgjutelser och Jessica Almenäs stupida flinande. Fast det är Erik för gott uppfostrad för. Och dessutom är det säkert ett välavlönat extraknäck… Sanningen är ju också, att när travet dignar under besparingar och sänkta prispengar, så har sparbetingen inte drabbat ATG/Kanal75 som betalar för TV4:s travprogram.
Möjligen ser Micke Nybrink sig som en kommande prograledare för någon infantil dokusåpa som det vimlar av i reklamkanalerna. Men är det någon som är en pajas, så är det denne Nybrink. I söndags passerade han definitivt gränsen!

Hur vore det om nytillträdde ATG-VD:n Hans Skarplöth tog sig en titt på vad hans underhuggare Kanal 75-VD:n Niclas Andersson med sina 45 anställda och extraknäckare hittar på i sina TV4-program. Här finns både pengar att spara och en bidragande orsak till spelraset!

Annonser

En reaktion på ”Nybrink en pajas och fara för travspelet!

  1. Vickie

    Bra skrivet! Är delägare i Emperador och blev väldigt besviken över att det inte nämndes någonting om hans prestation efter loppet. Men skönt att man inte var ensam om att märka det..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s