Äntligen ett sanningens ord!

Standard

I dag vill jag berömma Expressen/Kvällsposten. Faktiskt. I går lämnade man plötsligt all så kallad politisk korrekthet som regerar svenska media. Man vågade berätta sanningen!

Tidningen presenterade listan över Malmö värsta parkeringssyndarna i Malmö. Med namn: Yosif Al-Atabi, Adnan Hamid, Hamid Sabih, Majid Wandi, Adnan Abdulaziz, Jalal Baltaj, Ibrahim Mahmoud, Mayssam Al Hellani, Abdulhussein Allami.
De här nio äger 11000 bilar och är skyldiga 80 miljoner i parkeringsböter.
Det är inte direkt svenskklingande namn om man säger. Så man får ju egentligen inte skriva som tidningen om man skall vara Politiskt Korrekt, PK. Det som regerar svenska media, där ingen vågar skriva sanningen.
Kanske är det här vad den s k sjuklövern i riksdagen menar med ”arbetskraftsinvandring”, det vill säga eftersträvansvärd invandring. Personer som dessa nio har ju onekligen hittat ett, visserligen speciellt, men ändå sätt att försörja sig på. Som dessutom rättsväsendet godkänner. För sanningen är den, att hovrätten friat de två som det drivits rättsprocess mot sedan tingsrätten dömt till några månaders fängelse. Hovrätten har dessutom upphävt det näringsförbud som tingsrätten utdömde!
Inom kronofogdemyndigheten anser man sig bakbundna. Självfallet är det mycket enklare att agera mot enskilda. Jag fick nyligen en parkeringsbot på 600 kronor för att jag slarvat och parkerat utanför min bostad under en tid då det skulle vara städning. Tror någon att jag sluppit undan om jag gett f-n i att betala?
Men tack  Expressen/Kvällsposten för avslöjandet. Så kan ju Reinfeldt och hans marionetter i alliansen, Löfvén och hans flummande vänsterkolleger i  MP och V, tillsammans den s k sjuklövern, fortsätta att blunda.

…och visa fortsatt stupiditet och undra varför i alla sin da’r SD ökar sin väljarandel i opinionsundersökningarna! Det är ju de själva som driver folket till detta beklagansvärda faktum…

Annonser

En reaktion på ”Äntligen ett sanningens ord!

  1. Gunnar C.

    Som ett brev på posten efter senaste opinionsundersökningen kom ”avslöjandet” i Expressen idag den 13 november om att en SD-riksdagsman kallat ett vittne vid ett bråk för två (!) år sedan för nedsättande saker. Det har blivit kutym att varje gång SD visar en positiv trend i opinionsundersökningarna så mer eller mindre samkör Aftonbladet och Expressen i försöken att skandalisera partiet. Jag tror att sådana här planterade nyheter förr eller senare faller tillbaka på media självt, eftersom läsarna vid det här laget känner igen mönstret. De enda som tjänar på skriverierna i långa loppet är SD, så länge media inte har allvarligare anklagelser att komma med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s