Fortsatta dimridåer från ATG

Standard

AB Trav och Galopp, ATG, fortsätter att sprida dimridåer gällande Sydafrika-spelet. Idag i Expressen/Kvällsposten framträder VD Remy Nilson på nytt. Nu med en av sina genom dotterbolaget OTW anställda journalister, Robert Okpu. Ingen skugga över honom dock.

Remy Nilson fortsätter att lägga fokus på oväsentligheter för att vilseleda spelarna. Nu säger han att ATG skall stoppa storspelare och deras ”gigantiska reducerade system”. Enligt Okpu skall ATG nu stoppa sådana filer som gör att kapitalstarka aktörer kan lägga matematiska ”mattor”. Alltså, ATG skall stoppa vissa spelare som nekas lämna in system. Remy säger ”ja, vi vill ha spelare som spelar på hästar, inte på matematiska utfall”!
Vad med nummerspelande ”sömmerskor”, skall deras spel också stoppas???
Däremot tiger ATG fortfarande när det gäller samarbetet med sydafrikanska spelbolaget Phumulela, som enligt uppgifter får behålla 17 procent av spelet, att jämföra med de runt fyra procent som totomaterna hemma får. Vilket gör att Phumulela kan ger rabatter till storspelare. Inget heller om Phumulelas samarbete med nätspelbolaget Betab som på sina hemsidor haft spel till svenskt trav – efter avslöjandet bortplockat. Om detta inte ett ord från ATG. Inte heller om rykten som gör gällande att det är kriminella som ägnar sig åt avancerad penningtvätt med sina spel.
ATG försöker i stället förvrida hela frågeställningen gällande Sydafrikaspelen och mångmiljonvinsterna genom att nu gå inför att stoppa storspelare!
Remy Nilson tycker i dagens Expressen/Kvällsposten att debatten efter ”Sydafrika-vinsterna” fokuserade på fel sak. Just det, Remy! Och det är ATG som står för den felaktiga fokuseringen.

Så länge ATG fortsätter att göra detta och tiger om väsentliga frågor, så stinker den här dynghögen mer och mer.

Annonser

En reaktion på ”Fortsatta dimridåer från ATG

  1. Strålande Peter,låt oss gemensamt försöka välta detta oerhört misskötta ATGs styrelse och få en ordentlig revision av bolaget och dess affärer.ATG har tappat 25% av omsättningen i Sverige sedan 2005,men genom omsättningen från utländska aktörer dölja detta djupt olyckliga problem.Dock har sporten genomskådat detta då inga ökningar av pengar till sporten skett, vilket är naturligt då de 600miljonerna som omsätts från utlandet inte generar en krona till trav och galoppsporten.Jämför med Svenska Spel,som endast Inhemska spelare har,SS har INTE tappat något i omsättning.
    Jag har själv skrivit en lång krönika gällande hela ATGs förfall och även en lösning för sporten och spelet.
    MVH Hatten

    Klicka på den här länken och läs ATG-krönikan från ”Hatten”. http://www.gamblersvardag.se/atg-ar-gravt-misskott-sista-10-aren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s