Vart är samhället på väg?

Standard

Jag blir så trött. Jag blir så förbannad. Vart är vårt svenska samhälle på väg? Efter dödskörningen (=mordet!) av en man i Malmö på tisdagen diskuterar man nu om polisen gjorde rätt. Förövaren då?

Varför får han gå fritt, köra fritt omkring, på Malmös gator? Han är tidigare dömd för misshandel, mordbrand, utpressning och lite annat smått och gott. Små straffsatser, han tillhör ju gubevars den ”mångkultur” som sägs berika riket. Och eftersom han troligen var narkotikapåverkad vid händelsen i tisdags, så var han ju inte medveten om vad han gjorde och blir väl nästan straffbefriad och det skulle inte förvåna om han redan är ute på gatorna igen.
Att ”Asylsvenskan” inte skriver något om etniciteten är ju inte förvånande. Knappast heller att inte någon av kvällsdrakarna gör det. I P4 Malmö, tidigare ”gåsaradion” gör man ett stort nummer av en uppfinnare som säger sig ha uppfunnit någon form av vapen som kan riktas mot en bil och så ut alla operativa funktioner så att bilen stannar. Men det stora problemet tiger man om. Det är inte politiskt korrekt att ens försöka diskutera VAD som egentligen ligger bakom.

Det har inte med det här fallet att göra. Men i värmländska Grums har man förflyttat hyresgäster från sina lägenheter för att göra plats för förväxta ”ensambarn” utifrån. Ni fega herrar Reinfeldt, Löfven och småpartiklarna runt om er – är det så konstigt att SD – tyvärr!!! – växer? Jag blir bara så trött…

Annonser

5 reaktioner på ”Vart är samhället på väg?

  1. Förbaskat bra artikel. Hoppas bara den når fram till berörda herrar i regeringskansliet, så de någon gång får upp ögonen för detta problem som infekterat hela samhället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s