Som man bäddar får man ligga!

Standard

Anders Engman berättar på sin blogg i Sydsvenskan, att det är cirka 2000 osålda andelar i RIKSgaloppen, att det bara är Tommy Gustafsson på Täby som fått ut alla 1000 andelarna till sin häst. Inte ett dugg överraskande.

Svensk Galopp har ju själv skjutit den här fina idén i sank genom sitt oprofessionella agerande tillsammans med Skånska Fältrittklubben på Jägersro. Vem f-n är pigg på att köpa in sig i en galopphäst med alla lögner, försök till stalinisering och amatörisering av den fina galoppsporten som pågått och fortfarande pågår?! Fältrittklubben skall nu försöka stämma Jägersro Trav & Galopp. Halleluja!
Jag var tidigt ute och köpte en andel i de tre galoppörer som finns hos Jägersrotränarna Jessica Long, Jan-Erik Petttersson och Johan Reuterskiöld, där jag också är delägare i fjolårets bästa RIKSgaloppör Street Band. Hade jag ens kunnat ana vart utvecklingen skulle styras av Svensk Galopps ordförande Hans Hansson och Jägersroordföranden Jacqueline Henriksson hade jag aldrig ställt upp!

Som man bäddar får man ligga, Svensk Galopp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s