Har ingen skam i kroppen!

Standard

Det kan stunda utrensning i Skånska Fältrittklubben! Två snabba stämmor för stadgeändring som skall ge styrelsen ensamt mandat att utesluta misshagliga medlemmar!

Det berättar Anders Engman på sin blogg på Sydsvenskan idag. Han skriver också att det lär vara galoppens tidigare generalsekreterare Björn Eklund som är mannen bakom förslaget till stadgeändringen. Ständigt denne Eklund som poppar upp i alla sammanhang när det gäller att göra skit för galoppen! Nu megafon och Husbondens Röst åt Svensk Galopps ordförande Hans Hansson.
Att Jacqueline Henriksson och hennes styrelsekamrater inte har någon skam i kroppen vet vi ju numera efter  alla lögner som man med hjälp av Hans Hansson spridit ut i samband med att Skånska Fältrittklubben sa upp kontraktet med Jägersro trav & galopp.
Nu vill man alltså  få rättning i leden genom att kunna utesluta medlemmar från Skånska Fältrittklubben. I det nya stadgeförslaget står också att detta även gäller hedersmedlemmar. Här syftar man förstås på Jägersro trav & galopps tidigare ordförande Claes Lundell, ja kanske också Bo Gillborg som är galoppens sportchef på Jägersro fram till och med siste september, det datum som galoppen sagt upp kontraktet.

Kommer verkligen Skånska Fältrittklubbens medlemmar att acceptera detta oblyga försök till stalinistisk politik av Hansson-marionetten Henriksson?!

Annonser

2 reaktioner på ”Har ingen skam i kroppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s