Vem är det som är ”hora” egentligen?

Standard

”Horor!” Så uttryckte sig Malmö Redhawks lagkapten Linus Klasen om spelarna i Oskarshamn sedan dessa förlorat med 7-0 mot Rögle i sista omgången av förkvalet i ishockeyns allsvenska. Vilket betydde att Malmö bara blev tvåa på sämre målskillnad och en katastrofsäsong tog slut.

Jag hörde hans uttalande i sportradion i eftermiddag. Malmös ordförande Tommy Qvarfort uttalade sig snarstucket, att inte vilja lyssna till en uppspelning av det hela. Sticker huvudet i sanden när lagets kapten skämmer ut hela klubben. Många i Malmö pratade också om skandal för svensk ishockey. Jag har full förståelse för att besvikelsen är stor hos Rödhökarna. Men det finns gränser! Den enda skandalen är hur illa Malmö presterat i år!
Vem är egentligen ”hora”, Klasen??? Som bär upp en lön på drygt 500.000 kronor i månaden. För vad??? Inte har han presterat på isen något som ens motsvarar hälften av Hugo Stenbecks pengar!
Att det blev en totalt misslyckad säsong har man enbart sig själva att skylla. Med massor av förluster på hemmais mot lag som inte ens har hälften av Malmös budget!! Jag såg när Rögle spelade ut Malmö inför drygt 11.000 i Malmö Arena och vann med 4-2. Totalt viljelösa hela gänget. Struntade fullständigt i sin hängivna publik som inte vill annat än att sta’n skall få ett elitserielag igen. Det gav rödfugglarna blanka f-n i. Klubbkänsla? Finns inte, men det är förstås Malmö knappast enda klubben som inte har.
Inför säsongen köpte man avskrapet från Södertälje som trillat ur Elitserien. Hugo Stenbecks miljoner gav överlöner till en massa förbrukade halvfigurer. Inklusive nye sportchefen Stefan Nyman, god vän med den agent som hade hand om de flesta lirarna. En märklig förbindelse som borde undersökts närmare! Att Nyman fått vara kvar hela säsongen måste skyllas på Hugo Stenbecks omtöcknade omdöme, visat även i hans behandling av restaurangfolk i Arenan. Att ordföranden Tommy Qvarfort gör ett tveksamt intryck i sitt framträdande gör inte saken bättre. Hela Malmö Redhawks styrelse har också ett stort ansvar i att säsongen gick åt h-e-

Det är inte ett jädra dugg synd om Malmö Redhawks. Man har som sagt sig själva att skylla. Helt och hållet! Däremot är det synd om publiken som gärna fyller en av världens finaste arenor om det finns något att lag att stötta. Det gör det inte idag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s