Han har kanske kvinnotycke, Juholt!

Standard

Det tog sin lilla tid. Man måste ge honom ett erkännande. Du var en seg rackare, Håkan Juholt! Men det är väl också det enda…

Det går naturligtvis an att även medge, att egentligen var felet inte hans. Han var ju varken första, andra, tredje eller väl ens fjärde alternativet som S-ledare. Man tager vad man haver, sa redan Kajsa Warg, och det var väl just det som skedde med Juholt. Nu har han travat hem över tegarna i Vimmerbytrakten. Gott så.
Kanske hade han också kvinnotycke? För några skånska madamer med Helène Fritzon i spetsen har ju uttalat sitt förtroende för Juholt, och det gråts förmodligen strida strömmar i vissa Skånekretsar i dag. Även Carin Jämtin, har ju hela tiden uttalat vilket förtroende VU, verkställande utskottet inom sossarna, har för Juholt. Så sent som dagen före hans avträde. Det är nu samma Jämtin som i alla fall tillfälligtvis skall leda S, förhoppningsvis framåt!
Det finns dom som skyller hela Juholtröran på media, enkannerligen Bonnierpressen. Skitsnack! En av Juholts största vedersakare är Lena Mellin i S-stämplade Aftonbladet som ägs av Schibstedkoncernen, alls icke Bonnier. Och skulle media inte skriva om alla Juholts affärer och misstag? Då sätter man ju tryckfriheten ur spel. Och hör sen!
Per T Ohlsson är en av Sydsvenskans (få) läsvärda medarbetare. Jag tycker han uttrycker det väldigt bra i sin söndagskolumn i dag. Kan läsas här!

Nu skiter jag i Juholt och önskar sossarna lycka till i sin jakt på att bli a pain in the ass för Reinfeldt och hans Allianskamrater. Det har slutat regna och poolen väntar!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s