Barnmord inledde Malmöåret – men ingen gör något!

Standard

2012 han inte mer än inträda förrän Malmö drabbades av ett nytt mord. En 15-åring, ett barn, sköts till döds i Rosengård. Ännu ett invandrarrelaterat mord. Och ingen gör något.

När Malmös starke man Ilmar Reepalu  (S)  äntligen tog bladet från mun och menade att nu är det dags att se övef utvisningsreglerna för den typen av brott, det vill säga ”ut med banditerna”, då fick ha först bravorop från sina s-kamrater innan vi fick ännu en ”juholtare”, det vill säga en helomvändning.
Regeringen gör ingenting, Sverigedemokraterna kan bara gilla läget och tråkigt nog inhösta fler och fler sympatisörer. Så länge landet saknar opposition så kan Fredrik Reinfeldt luta sig bakåt och fortsätta snarka eller hur han nu fördriver sin visionslösa tid.
Jag skall göra det enkelt för mig. Jag skall citera en blog från gode vännen Kenneth Svensson. Läs här:

Malmö en farlig stad?
När jag träffar människor från andra delar av landet och jag berättar var jag bor så frågar man direkt om det är i nte farligt att bo i Malmö?  Jo det är det, om man inte håller sig till normala platser och umgängen. Åtminstone känner jag så. Man ger sig inte gärna ut när det är mörkt eller till skumma delar av staden om det inte är absolut nödvändigt. 
 Mycket som handlar om Malmö är tydligen kontroversiellt. När det går dåligt för Malmö så gottar många sig. Det kan vara Malmö Redhawks eller MFF. Dessa är knappast älskade utanför stadens gränser, alla vill slå oss. Det måste kännas skönt att ha hatobjekt, som jag förvisso kan förstå, även om dessa klubbar drar mycket publik till arenorna och ger stor ”media-underhållning”.
 För att återgå till rubriken så är dessa s.k. gängkrig till största delen invandrarrelaterade fast det får man inte säga eller skriva om för då är man en Sverigedemokrat, vilket inte jag är, men på denna punkt har man mer klart för sig än alla andra partier tillsammans. 
 Vapen finns det hur mycket som helst av. Idioterna fördärvar för alla d.v.s. även för invandrare som sköter sig som de flesta gör. De tar lika stort avstånd från de kriminella som Svenssons. 
Det finns egentligen bara en sak att göra, kasta ut de som ägnar sig åt att förstöra för oss vanliga människor. Om man kommer  till ett annat land så skall man ha klart för sig att begår man 
upprepade kriminella handlingar så skall man ut ur landet, därmed basta. Ändra lagen omgående, liksom Danmark gjort, så att man kan befria de kriminella från Svenskt medborgarskap. 
 Av någon konstig anledning så är Sverige väldigt mesigt. Har man min uppfattning så är man invandrarfientlig, fast jag är övertygad om att 80 – 90% av alla som bor i Malmö känner likadant. Regeringen som jag trodde skulle vara mer klarsynt än tidigare regeringar är en stor besvikelse. Dom lever i sin egen värld och
 tycker att invandrare endast är av godo oavsett hur illa de uppträder. 
 
VAKNA nån gång!
 Vi kan inte ha det så. Oavsett hur jag själv känner det så är de flesta människor i Malmö otrygga. Man lever i ett land som tidigare satt tryggheten i första hand. Vad blev det av det landet? Vi måste skapa lagar och domstolar som kan hantera problemen och då gäller det givetvis inte enbart invandrare. Alla som ägnar 
sig åt kriminell verksamhet skall få känna av det.
Smakar det så kostar det. 

Jag håller i allt väsentligt med vad han skriver. Men det är naturligtvis väldigt kontroversiellt och närmast förbjudet i landet lagom. Ingen tidning skulle ju våga skriva det här. Där tassar man som vanligt runt problemet!

2 reaktioner på ”Barnmord inledde Malmöåret – men ingen gör något!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s