Lögner och förtal från galoppansvariga

Standard

I dagens SDS avslöjar Anders Engman de lögner som spridits och sprids av Svensk Galopps ordförande Hans Hansson beträffande spelet kring galoppens varande eller icke varande på Jägersro. Läs här.

Ordföranden för Skånska Fältrittklubben Jacqueline Henriksson ljög dessutom inför medlemmarna vid galoppens höststämma, läs här.

På Svensk Galopps hemsida kan man dessutom fortfarande läsa det här:
”Hans Hansson, ordförande i Svensk Galopp, såväl som för sittande möte, samt ledamot av ATG:s styrelse, påpekade att det avtal som finns har ytterligare en part, nämligen ATG, och att JTG inte utan vidare kan avhysa galoppen ens om man skulle vilja detta, vilket i sig inte är troligt, då galoppen på Jägersro genererar betydande intäkter för bolaget. Travsällskapet har sitt höstmöte i slutet av november och då kommer man att diskutera denna fråga.”

Ännu en lögn från Hans Hanssons sida. ATG kommer ICKE att lägga sig i förhållandena på Jägersro! Det vet Hans Hansson som försöker invagga galoppfolket på Jägersro i någon sorts falsk säkerhet om galoppens fortbestånd på banan!

Egentligen finns det inte mycket att tillägga. Svensk Galopps medlemsvalda personer centralt och lokalt inklusive VD Gunnar Werner har förspillt allt förtroende.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s