Tack, vädergudar!

Standard

Efter en bedrövlig vädersommar har gudarna hittills varit oss nådiga, i alla fall vid Hot House Jazztält under Malmöfestivalen. Det är något att vara tacksam för!

Det fungerar fint i värt tält. Många frivilliga Hot House-medlemmar ställer upp. Klippor som Ann Brattnor, Hazze Svensson och Liisi Nordström vill jag särskilt nämna utan att förringa någon annan.
Vi får också täta besök av olika myndighetspersoner… Tillståndsenheten tyckte att vi säljer för dåligt med mat – skall vi tvinga folk? Räddningstjänstens nyutexaminerade brandingenjörer har sina protokoll som skall bockas av. Liksom Musikerförbundet som skall se till så att musikerna inte trillar av scenen eller får en spotlight i huvudet. Och några andra. Fast dom gör ju bara sitt jobb även om jag tillåter mig tycka att det känns lite löjligt ibland med all jäkla byråkrati.

Roger Berg Big Band med Sara Ahlcrona. I bakgrunden kollar Anna Pauline Andersson ljudet. Bild Peter Kastensson

Söndagens lunchspelning med Roger Berg Big Band blev liksom förra året en megasuccé. Rogers trumsolo i Anvil Chorus var inte att leka med! Han har redan lovat komma tillbaka nästa år. Om det blir någon Festival? Men det är fel att att  ställa den frågan nu i skenet av en rätt ledbruten gammal kropp.
Idag tisdag pangstartar vi klockan 15 med Henning Munk Plum & Plumperne som har med sig den fantastiske Fredrik John med sin trombon. Solen är uppe igen!

Se’n hinner jag med en intressant  kväll på Jägersro med kval till Svenskt Travderby!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s