Väl värda pengar trots en viss extas

Standard

Köpte hem en fotbollsmatch i går kväll. MFF mot Glasgow Rangers måste man ju bara se. 139 kr var väl ett helt OK pris även om pengarna gick till Sydsvenskan…

Kul att MFF klarade oavgjort och gick vidare. Det behövs många miljoner i kassakistan och det kommer nu. Bra för Malmö också. Laget är ju tyvärr borta ur den allsvenska guldstriden efter alla klanterier kring tränarfrågan. Där man nu tydligen hittat en bra man i Rikard Norling, så stockholmare han är…
Jag är inte mannen att kommentera fotbollen, men visst hände det rätt mycket med en massa fula skottar. Fast MFF-arna var inte så dåliga dom heller.
Kvalitén på sändningen till datorn som jag kunde ”tanka” över till storskärmen på TV var helt OK. Att kommentatorerna Federico Moreno och Olof Persson blev alldeles till sig i trasorna fick man stå ut med. Sydsvenskan är ju ett MFF-organ och man får inte ha några krav på objektivitet. Det var ju också av fri vilja som jag köpte hem matchen. Det ångrar jag för övrigt inte.

För övrigt lutar jag mer och mer åt att det var onödigt att avbryta matchen mot Djurgården. Hade man haft is i magen hade nog matchen kunnat slutföras efter en paus, trots att Malmöpoliserna tycks bestå av en massa Kling- och Klangar. Är det inte så att domaren Martin Hansson älskar att sätta sig själv i huvudrollen?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s