Välmotiverad tittarstorm mot skitprogram

Standard

Alltså, egentligen hade jag tänkt att ge det en chans till. Men… aldrig någonsin har det väl varit en sån folkstorm som efter det nya programmet Vinnarfesten i TV4 i lördags. Och rent ut sagt, vilket j-a skit!

Vem vänder sig programmet till? Inga travnördar, så är det sagt. Men vilka andra skall ha glädje av programmet? Ett vanligt underhållningsprogram på nästan prime time i en rikstäckande kanal? Men underhållningsprogram på TV finns det proffs som kan göra. Som underhållningsprogram utan travögon var det undermåligt. Som travpogram var det ännu sämre.
Vad gjorde standuparen David Batra där? Helt vilse i en fåtölj med en massa stimmande och inbjudna Stureplansbrat, ditlockade med lite gratisdricka. Totalt ointresserade av såväl David Batra som programledaren Jessica Almenäs. Möjligen lyssnade man lite på Brolle.
Programmet har blivit totalsågat. Utom av Micke Nybrink, men han är köpt av ATG och blir mer och mer något av en pajas både i TV och på Aftonbladets trav.365, också köpt av ATG. Aftonbladet har för övrigt stoppat alla kommentarer till Vinnarfesten, det rasade in för många rasande kommentarer. Censur kallas det!
Oavsett vad ATG och OTW säger sig veta, så är det många människor som inte vill sätta till flera timmar på lördagseftermiddagen för direktsändning av V75, det finns många äldre som inte har data och ATG Live. Människor – och spelare! – som ansett den här entimmessändningen på lördagskvällen som den bästa för att kunna se alla loppen.
Dom är INTE intresserade av att se ett taskigt s k underhållningsprogram där man i bästa fall visar första och sista 500 meterna utan det  minsta försök till att berätta för tittarna vad som hänt.
Hur man kan tro att Vinnarfesten skall locka nya intressenter till travet är så oerhört naivt och verklighetsfrämmande. Men från OTW och Kanal 75-chefen Niclas Andersson kan man vänta precis vad som helst.

Ju förr Niclas Andersson försvinner,  ju bättre – och billigare! – för travet blir det. Men det lär inte ske förrän Remy Nilson avgår som VD. Nepotismen är stark på ATG.

Annonser

En reaktion på ”Välmotiverad tittarstorm mot skitprogram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s