Livet är så orättvist

Standard

Fick ett mycket trist meddelande från Krutte Hedberg i Grus i Dojjan när jag anlänt till Thailand. Bandets fantastiske violinst Bosse Linné har lämnat oss.

Spelningen på Bullen i början av december blev den sista med bandet. Bosse var då väldigt trött och man tvingades ställa in den andra spelningen på söndagen. Bosse Linné liksom vi i Hot House såg fram emot en spelning den 7 januari tillsammans med sin nya konstellation i Swinging Blue Strings – Ulf Rådelius, B-G Sahlin och Måns Persson förutom sig själv. Vi hade fått utsträckt tid på Tuppen den här kvällen eftersom Bosse skulle fylla 65 när klockan slog tolv och han skulle hyllas av många musikerkolleger. Men strax före nyår tvingades han ta beslutet att ställa in den konserten. Cancern hade bestämt sig för att ta honom.
Sedan gick det fort och Krutte berättade att Bosse somnade in lugnt och stilla i kretsen av sin famila och Krutte och Ulla på söndagen. Christer ”Krutte” Hedberg har också sagt att Grus i Dojjans vårkonsert på Blå Båten i maj kommer att tillägnas Bosse Linné med inbjudna gästmusiker.
Jag var inte närmare vän med Bosse Linné, träffade honom enbart i ”professionella” sammanhang men intrycket att det var en varm och god människa verifieras av hans mångårige vän Krutte Hedberg.

Man blir bara så jävla ledsen. Varför skall livet ibland vara så orättvist?

Annonser

En reaktion på ”Livet är så orättvist

  1. Hej det var ju synd det här med Bosse. Jag minns när han var på kulturcentrum Skåne och vi skulle spela in en barn-cd för en väns dotter väntade barn. Då var du med Bosse och spela men nu får du spela där upp hos Gud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s