Malmö är ingen trygg stad!

Standard

Vad är Malmö för jävla stad egentligen? Skottlossningar på gatorna var och varannan dag. Hotade domare och åklagare. Och i går människorov på öppen gata!
Upplevde några kaotiska timmar på stamlokuset Bullen i går eftermiddag. Slussades tillsammans med några andra stammisar in bakvägen av Lasse och förre ägaren Janne T. sedan polisen spärrat av Storgatan utanför. En man med två knivar hade tagit en tvåårig pojke som gisslan och grabbens förtvivlade skrik hördes ut på gatan från Tullens lokaliteter dit mannen sprungit. Utanför stod mamman och hade ögonkontakt med sitt barn hela tiden. En hjältinna som kunde behålla lugnet hela tiden..
Vi kunde följa dramat från första parkett. Det fick en lycklig upplösning tack vare en skicklig polisinsats. Två chockgranater kastades in och polisens förhandlare kunde rycka åt sig barnet när gisslantagaren för ett ögonblick tappade uppmärksamheten.
Gärningsmannen var enligt polisen troligen en psyksjuk människa. Han kände vare sig barnet eller föräldrarna.
Hur många psyksjuka rör sig egentligen fritt ute på gatorna? En sjukvärd som inte orkar eller bryr sig att ta hand om sjuka människor, hur mycket är den värd egentligen? Politikerna tycks ju inte bry sig! Den här gången gick det lyckligt. Men nästa gång? Ett samhälle som inte kan försvara sina invånare mot sådana här händelser, vad är det för samhälle?
Vi läser snart sagt varje dag om skottlossningar på öppen plats i Malmö. Oskyldiga människor blir beskjutna. Det är krig mellan olika familjer. Tar polisen in någon, så släpper domstolarna snabbt ut dom igen. Domare måste avgå för hot! Åklagare måste ha ständigt polisskydd!
Sådan är verkligheten i dagens Malmö. Kommunstyrelsens ordförande Ilmar Reepalu må dilla hur mycket han vill om att Malmö är en trygg stad. Det är dikt och förbannad lögn! Sanningen är att vi har odugliga politiker över alla partier som i åratal misskött t ex integrationsfrågorna.

För tydlighetens skull – jag är inte Sverigedemokrat! Men jag vill leva i en trygg stad. Det gör jag inte nu!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s