Nu drar vi igång i tältet!

Standard

I morgon är det dags. Malmöfestivalen! Föreningen Hot House är med för 21a året! 27 band den 20-27 augusti.

Klockan 1500 öppnar vi upp tältet vid Södertull. Gå till DET RÄTTA tältet. Det närmast Raul Wallenbergs Park, till vänster om man kommer från Gustaf Adolfs Torg.

Kärfves Trio inleder – Stefan Kärfve kontrabas, Björn Ekman, gitarr och sång, Mikael Cinthio, klarinett, sax, sång Stefan Kärfve kontrabas. Ni kan ge er attan på att det svänger utav h-e till redan från början!

Se’n kommer Bela Reller och hans Double O’Seven. Publikfavoriter som vi inte kan vara utan. Gladjazz i högsta potens, rätt danskinspirerat med rötter i traditionell jazz.

Lördagen avslutar vi med Mattssons Serenaders, ett ”litet storband” med genuin musik från jazzens guldålder. Ett nytt band hos oss, format av Paul Strandberg med musiker från jamsessionkvällar på Mattssons vid Petri Kyrka.

Apropå storband – söndag får vi möblera om tältet. Då exploderar det redan kl. 12.00 med Roger Berg Big Band med dom stora swingklassikerna i dom rätta arrangemangen!

Vi ses i Hot House Jazztält!

2 reaktioner på ”Nu drar vi igång i tältet!

  1. pekasten

    Hej och tack. Hade lite brådis för att hinna ner i tältet och hjälpa till med förberedelserna, hann därför inte lägga in länken som jag vet att man kan. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s