F-n vad en gammal man hinner med…

Standard

Regnet det bara öser ner… Åtminstone gjorde det så mellan kl. 11.30 och 13.30.

Det var just den tid som South Street Ramblers spelade på gågatan vid Åhlens mellan Stortorget och Gustav i dag. Som tur var fanns taket från entrén från skändligen borttagna Scaniabiogafen kvar och hrr Ulf Darinder trombon, Paul Bocciolone Strandberg trumpet, Anders Holmqvist klarinett, Peter Nyström banjo och Stefan Kärfve bas kunde klara sig från dom smattrande regndropparna. Men så mycket till publik fick man nu tyvärr inte. Bråttom, bråttom under paraplyerna skyndade folket förbi. Alls icke intresserade av att ta en reklamlapp för Hot House från undertecknad i handen.
Nåväl, jag gissar att det kommer bra med folk i alla fall till Tuppen i kväll kl.20.00. Då gästas Hot House av Hans Ingelstam Quartet med Chris Tanner, ung klarinettist med ursprung i Australien. Han är fortfarande ung och var bara tonåring senast han gästade Hot House, med The Hoodangers komna från Australien 1997. Nu gift i Köpenhamn och musikbokare på Café Selina som tagit över efter Long John. I kvartetten bl a också pianisten Sven Bjerstedt. ”För- och pausband” är även ikväll Johannes Kronqvist, liksom Bjerstedt en excellent pianist.


Sedan hem och ladda för morgondagen. Med Grus i Dojjan och deras 40-årsjubileum på Bullen! Efter V75 på TV. Storgatan är då avstängd med tält och scen med följande program: 17.00 Marie Valentin & Telefon Calling Band. 18.15  Berndt Hammarlund. 19.00 Jalle Olsson & Håkan Nyberg med Grusmän. 19.45 Grus i Dojjan med gamla Grusmän. 21.00 Skepparen och Flottaren Lasse O. 21.40 Grus i Dojjan med mera gäster. Krutte lovar ös av bara attan.

I går kväll var det Kvällsposten Angels på Gränden i Malmö. Den årliga veteranträffen som blivit så populär, I år i regi Ingrid Carlqvist. Fick tyvärr lämna tidigt eftersom jag hade ett läkarmöte i Lund tidigt i morse med Christian Ingvar. Som meddelade att ultraljudsundersökningen var utan anmärnking och ett ytliga bevis på mitt melanom också höll sig borta. So far so good. Så jag kör väl ett tag till…

Innan Hot House ikväll hann jag faktiskt med att träffa Kvällspostens nöjeslegendarer Christer Borg och Björn Fremer för en pilsner på Ribersborgs restaurang. Nice, är bara förnamnet. F-n vad en gammal man egentligen hinner med!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s