Väck med pampen Reepalu!

Standard

Är kommunstyrelseordföranden Ilmar Reepalu verkligen en bra representant för Malmö. Nej, nej, nej! Han är en sämsta sortens överlägsen PAMP i ordets värsta betydelse.

Han har varit ute och valsat i pressen – faktiskt världen runt – för en del märkliga uttalanden beträffande judarnas situation i Malmö. Har för detta tagits i örat av Mona Sahlin. Som i och för sig inte heller är en av mina favoriter, men hon har i alla fall inga pampfasoner. När Reepalu långt om länge lite småskamset kryper till korset och erkänner att hans uttalanden möjligen har kunnat missförstås och att han kanske inte riktigt förstått de hot som judar i Malmö utsatts för, så slänger han ur sig ännu en groda.
Den centerpartistiske riksdagsmannen Frederick Federley (som är öppet homosexuell) hade utmanat Reepalu på en debatt om antisemitismen. Detta får Reepalu att uttala följande: ”Vem är Frederick Federley? Är det han som uppträdde som transvestit häromdagen, han hette något kvinnonamn väl?”
När Federley på sin blog beskriver Reepalu som ”en översittare och buffel som inte räds att håna och häckla” är det inga övertoner. Reepalu, som vid några tillfällen i fullmäktigedebatter kallat politiska kvinnliga motståndare nedsättande för ”lilla flicka”, är ingen värdig representant för Malmö.

Det är så att man skäms för att vara Malmöbo med denne dryge översittare högst upp i ledningen. Väck med Ilmar Reepalu fortare än kvickt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s