Dags att yla!

Standard

Amatörernas afton, sa Dean Martin om varför han höll sig nykter Nyårsafton. Men eftersom det också är fullmåne får jag väl ge mig ut och yla lite…

Yla över Alliansens självmål gällande hela sjukfrågan och utstraffningen av långtids- för att inte säga dödssjuka. Som knappast blir bättre av den totala brist på empati som visas och som förelägges Försäkringskassan. Träd fram Fredrik Reinfeldt! Du får passa dig så att inte det katastrofala inträffar 2010 – Mona Sahlin som statsminister á la förskollärarinna i en regering där den falske smilfinken Lars Ohly och kommunisterna ingår. Fy för den lede!

Yla över tingsrätten i Jönköping som straffade en pensionär som örfilade upp en ungjävel som cyklade på en minigolfbana och som efter tillsägelse kallade honom ”gubbjävel”. Heja åklagaren, om några år drar ungen fram kniven medan föräldrarna och samhället applåderar.

Yla över ännu ett uselt MFF-år. När får Malmö åter ett fotbollslag värt namnet? Eller ett ishockeylag av elitklass? Kanske ser vi ett embryo i dagens Redhawks. Arenorna finns i alla fall.

Yla över att Malmö fortfarande saknar en riktig jazzscen för ett musikliv som ju faktiskt finns i sta’n. Vet Ilmar Reepalu och hans rödingar överhuvudtaget vad jazzmusik är för något?

Yla över att 2009 i många avseenden var ett förtappat år. Se själv!

GOTT NYTT 2010!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s