Vi har inte blivit ett dugg äldre!

Standard

Förfest på fredagen – det blev sent! – till dagens 50-års studentjubileum som omfattar rundtur i 50-talsbuss, visning av nyrenoverade St. Petri Läroverk (f.d. Realskolan) och middag på i Sydsvenskan av Bong i går högt hyllade Atmosfär rakt över gatan.

Förfesten hölls hemma hos Bosse Johansson på Ön i Limhamn. Det var också hemma hos honom som dom blivande studenterna spelade Anaconda, en variant av poker, då i hans föräldrars villa på Vittskövlegatan. Så här ser farbröderna ut i dag:

Annaconda 59 005

Stående Bo Palmaer och värden Bosse Johansson. Sittande från vänster Anders Haak, Krister Berinder (tidigare Persson) som arrangerat jubileet, Bo Widerberg, Leif Krakau och bloggaren himself.

Delar av det här gänget spelade ishockey i ett kombinerat klasslag i det som kallades Kul-i-tre under sportlovet. Den här bilden var publicerad i saligen insomnade Arbetet 1956. Hjälmarna var inte uppfunna då. Laget kom tvåa, föll i finalen med 1-0, efter en de värsta målvaktstavlor världen skådat. Signerad av denne bloggare. Jag blev pinsamt påmind om det i går kväll! Visst ser vi fortfarande ut som då?!

Kul-i-tre

Från vänster Rolf Thorsell, Bo Palmaer, Eskil Pihlsgård, bloggaren-målvakten, Leif Kugelberg och Bo Widerberg.

Vi har inte blivit ett dugg äldre! Eller hur…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s