Förbannat roliga Semestersabotörer!

Standard

Semestersab

Det här är så roligt så det borde vara förbjudet! ”Semestersabotörerna Till Havs” på Fotevikens Museum i Höllviken. Sven Melander, Mikael Neumann och Tommy Juth, nu för tredje sommaren.

Här får vi en dos Jussi Björling med dom tre tenorerna ovan som lånar varandras röster, vi får lite Evert Taube i form av Mikael Neumann och så förstås Madeleine och Holger Bracke, Tommy Juths och Sven Melanders alter ego. Sven Melander må vara helvit sedan många år, men jag tror ingen kan gestalta en fylltratt som Holger Bracke bättre än Sven.

Med musiker och sångare som Juth och Neumann, ensamorkestern Peter Berglunds ”Havsband” inte att förglömma, blir det förstås väldigt njutbara två timmar. Och Sven Melanders timing slår aldrig fel. Vem kan säga ”är du dum eller…” på ett mera skånskt-malmöitiskt överlägset sätt?

Jo, det är roligt, förbannat roligt. Skynda och skaffa biljetter. Spelar onsdagar-söndagar och sista speldag är 1 augusti.  Biljetter för oss som bor i Malmö på Koggmuséet

Slutligen… missa inte förtexterna – jo, det är lite bio som upptakt! – som bär Åke Catos otvetydiga signatur. Lysande, det också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s