Det är synd om Malmö. Lite i alla fall…

Standard

telekiosk

Det är synd om Malmö.

Ett kort konstaterande med anledning av den här bilden som jag fått mig tillsänd av gamle Kvällspostaren Ulf R Johansson. Som synes tagen utanför det som en gång var Wallmans Salonger, ett pulserande nöjescentrum i Malmö.

Det är den engelska telefonkiosken som stod utanför. Nu bortforslad. Wallman finns inte längre i Malmö. Stängt av Ilmar Reepalu och hans rödgröna röra i kommunfullmäkte. Eller heter det kanske åter stadsfullmäktige? Skit samma.

Ilmar Reepalu tycker inte heller om idrott. Möjligen dyra seglingstävlingar långt ute i Öresund som inte kan ses av någon som inte själv har båt. Då får det gärna kosta skattebetalarna några miljoner.

Han ville inte ha Davis Cup-matchen i tennis mot Israel. Det satte han och hans rödgröna hantlangare stopp för. Sedan kan han snacka vitt och brett om att han gärna vill ha sommar-OS tillsammans med Köpenhamn. Så patetiskt, så väldigt patetiskt! En stad som inte klarar av att arrangera en Davis Cup skulle klara av ett OS?! Små hönor skall inte lägga stora ägg, dom blir så slarviga i stjärten, Ilmar!

Någon ishockey värd namnet finns inte i sta’n. Även om ”Babyhawks” svarade för en hedervärd avslutning så blev det goodbye till Elitserien. För hur länge? Percys Arena är värd ett starkt lag. Fast det här kan vi väl knappast skylla Ilmar för…

Inte heller att vi saknar ett starkt fotbollslag. MFF må vara landets kanske rikaste klubb. Sälja spelare är hrr Borg och Madsen säkert duktiga på. Men att förvalta slantarna till ett bra lag? Inte! Jag är inte blå, det vet dom som känner mig. Man jag vill att Malmö skall ha ett starkt fotbollslag som finns med i toppen. Det har hela Malmö glädje av. Så må det vara vilken färg det vill på tröjorna.

Nä, det är synd om Malmö. Lite i alla fall…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s