Påven är ondskans värste representant

Standard

Roten till den mesta ondskan i världen är religionen. Och den företeelse som just nu står för det mest onda enligt min mening är katolisicsmen med ondskans främste utövare – Påven! Någon som säger emot?

Benedictus heter den ondskefulle i Vatikanstaten i Rom. Som legaliserar pedofili. Som skiter i hur aids sprider sig i Afrika.

I Brasilien har en nioårig flicka blivit våldtagen av sin styvpappa. Vilket fick till följd att hon väntade tvillingar med pappan! Den brasilianske presidenten Lula da Silva gav stöd åt läkarna som hjälpte den nioåriga flickan till abort.

Vad händer? Jo, Brasiliens katolske ärkebiskop José Cardoso Sobrinho bannlyser läkarna och utesluter dom ur den katolska kyrkan. Våldtäktsstyvpappan går fri från bannlysningen!

Det är knappast någon hemlighet att bl a katolska präster liksom frikyrkopastorer speciellt i USA dömts till stora skadestånd för att ha utnyttjat minderåriga sexuellt, i synnerhet pojkar. Vad säger påven? Inte det minsta.

I stället menar Benedictus att kondomer är verkningslöst mot spridningen av aids. Enligt Tidningarnas Telegrambyrå förvärrar det i stället problemet som i stället löses i ”ett andligt och mänskligt uppvaknande” och ”vänskap med den som lider”.

Fy f-n, Benedictus!

peter-vinjett19

 

 

 

PETER KASTENSSON

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s