Usch så uschligt! Men Ludde är en hedersman!

Standard

Satt och slötittade på ett program som hette Grillat i fredags i SVT. Så pinsamt uschligt att man skämdes.

 

Det gällde att vara elak och såga Per Morberg, skådespelare och matslafsare i någon TV-kanal. Programledare är någon som heter Thomas Järvheden och sägs vara en komiker i stå-upp-facket. När han sa att Per Morberg var så cool, att han använde kondomer gjorda av fårtarmar, tyckte han det var väldigt roligt.

Två av deltagarna i programmet var Claes Malmberg och Lennie Norman. Båda har visat det goda omdömet att hoppa av fortsättningen av den här serien. ”För dåligt”, är deras omdöme. Ingen av dom tillhör i och för sig mina direkta favoriter men – strongt gjort!

Producenten för serien heter Rickard Slätt. Var har man hittat den här omdömeslösa nollan? Exportera honom till TV3 eller TV5! Jag tror knappast att TV4 vill ha honom. Hoppas jag i alla fall.

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

En som jag däremot gillar högt och rent är Lutfi Kolgjini. Hetaste travtränaren i Norden hittills i år. Leder ligan både på Jägersro och i V75.

Han har vunnit 11 V75-lopp i år. Tre satte han på Momarken i Norge i lördags. Han kör enbart hästar som han tränar själv. Ett styrkesked av stora mått. Starkt att kunna blanda sig med catchdrivers som Erik Adielsson, Björn Goop, Örjan Kihlström och några till som ”bara” reser runt och kör hästar som tränas av andra. Och kan välja och vraka.

Ludde har ett stort hjärta också. På fredagen i Momarken höll han föredrag för en stor församling. Gaget på 10.000 kronor skänkte han till den norska cancerinsamlingen. Och förmådde också åhörarna att ta upp sina plånböcker så att man kom upp i 55.000 pix. Norska sådana. Heders, Ludde!

peter-vinjett18

 

 

 

PETER KASTENSSON

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s