Nu är du väl nöjd, Reepalu?!

Standard

Israel vann Davis Cup-matchen i tennis mot Sverige. Inför tomma läktare bortsett från några inbjudna från båda lägren. Malmös starke man Ilmar Reepalu är väl nöjd med det?!

Reepalu och hans kommuniströda vänner såg till så att matchen fick spelas utan publik. Jag är faktiskt övertygad om att en entusiastisk hemmapublik hade avgjort den här matchen till svensk seger. Så liten var skillnaden mellan oerhört tappra Tomas Johansson och Andreas Vinciguerra mot osportsliga israeler (det står jag för).

Men Fritidsnämndens röda majoritet sa nej till publik. Av säkerhetsskäl. Bullshit! Det var ett rent politiskt beslut. Sanktionerat av Ilmar Reepalu som gick ut och offentliggjorde att han tycker matchen skulle stoppas. Som privatperson. Bullshit igen. Inte ens Reepalu är väl så korkad och tror han kan vara privatperson när han pratar med media. Och skulle han vara så korkad, då skall han f-n i mig inte vara kommunalråd!

Kommunistledaren Ohly pratade innan Stoppa-matchen-demonstrationen avtågade från Stortorget i lördags. Det gjorde också den gamle miljöpartivingelpitten Gahrton. Blivande koalitionsvänner till Reepalu om det blir en sosseregering nästa val. Vilket Gud förbjude och med hjälp av Mona Sahlin ser Herren nog till den saken…

Organisationen bakom Stoppa matchen tillät den totalt hjärndöda autonoma och maskerade dräggen att delta i demonstrationståget. Därmed legitimerade Olof Holmgren och de andra ledarna det våld som var förväntat. Man försökte skylla på media som skrev om de våldsamma och kallade det ”kravallporr”. Bullshit på nytt.

Den gångna helgen var inte bra för Malmö. Gatans Parlament tilläts sätta dagordningen av politikerna. Malmö som evenemangsstad fick en allvarlig och svårreparerad motgång. Reepalu får nog hålla sig till segelbåtar ute i Öresund i fortsättningen.

peter-vinjett5

 

 

PETER KASTENSSON

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s