Därför är Bullen så bra!

Standard

vicky1sofie-linnea1

 

 

 

 

 

 

 

Bilderna från söndagen på Bullen. En av krögarna, Vicky, och så  Sofie och Linne, hade gjort sitt för att få den rätta Mardi Gras-stämningen från New Orleans. (Foto: Benny Persson)

Mycket av trivsamheten med Bullen är förstås alla i personalen som både bjuder på sig själva och kan ta hand om de mest skiftande persongallerier från gästerna. Som ett stort boulegäng som kommer in från kylan (galningar!) och tar en långeftermiddag med både det ena och det andra – även New Orleanska Bloody Mary-drinkar med selleristjälkar – mitt i lokalen.

Inte ett bord att uppbringa när East End Jazzband (inte ”-men”) med Ulf ”Negern” (förlåt) Darinder, bröderna Anders och Göran Holmgren och Kalle Kronqvist drog igång. Låt det bli ett memento för framtiden – beställ alltid bord!

 o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Ett citat från dagens tidning: ”Om de tror de kan göra det bättre i Stockholm önskar jag dem lycka till!”

Att makt berusar är Malmös kommunordförande Ilmar Reepalu ett bevis för. Och snorkig är han också. Apropå att Stockholm och Kungliga Hallen kan tänka sig att härbärgera och ta över Davis Cup-matchen mot Israel från Malmö. Med publik!

 o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o 

 

johannes-k-11God bättring säger jag till Johannes Kronqvist, ättelägg till den ovan nämnde basisten Kronqvist. Han har nyligen genomgått en blindtarmsoperation men skall enligt pappa Kalle vara spelklar till torsdag då han tillsammans med Björn Ingelstam Band förgyller kvällen på Gloria’s i Lund. Enda spelningen i Malmös närhet bortsett från en spelning i Krögers Have på Frederiksberg i Köpenhamn i maj. Grabbarna har ett fullspäckat program framöver, inte minst på olika jazzfestivaler, mycket i Danmark. Hela programmet kan kollas på Myspace, Björn Ingelstam Band.

peter-vinjett28

 

 

 

  PETER KASTENSSON

 

 

 

 

  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s