15.000 från Bullen till Barncancerfonden!

Standard
Drygt 15.000 kr till Barncancerfonden! Det blev resultatet när Bullen-Två Krögare gjorde en insats på söndagseftermiddagen. Tillsammans med sponsorer, krogbesökare och East End Jazzband.
 Stina och sambo sålde lotter för brinnande livet till fyra överdådiga lotterier, där sponsorerna bidragit till det digra vinstbordet. Inte en krona gick bort, allt sätts i dag måndag in på Barncancerfondens konto. ”Alla” vann fast inte undertecknad. Undras vad lyckans gudinna (?) Connie egentligen hade emot mig till förmån för Fille som fick ta taxi hem med två jättekorgar med allsköns godis. Livet är inte alltid rättvist… Men å andra sidan var det ju för en god sak.
Amy, Vicky, Linnéa och nån till fick knö sig fram på den fullsatta krogen för att se till så att borden fylldes på. Ulf Darinder och hans East End Jazzmen hade kompletterats med utomordentliga konsert-, ragtime- och jazzpianisten Gunilla Ibérer och minsann blev det också allsång i White Christmas. Intet öga var torrt…

Vackert initiativ från Bullen!
tom-oscar-elin
 Tom Ahlsell tillsammans med Oscar och Elin Heijkensköld hade en trivsam söndagseftermiddag på Bullen tillsammans med East End Jazzband.

– PETER KASTENSSON
 
 
 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s