Kommunister är korkade!

Standard
Det var en beklämmande uppvisning i idioti av vänsterrörelsen som på nytt visade sitt totala motstånd mot demokratiska värderingar. Inte oväntat. Kommunister är korkade! Från sina ledare ner till gatubarnen, många tillhörande den autonoma våldskretsen, som även omfattar ”Reclaim the Street-are”.

 

Förre moderaten Sten Andersson är en av frontfigurerna i SD och han såg med viss rätt bister ut bland alla poliserna.

Det var på ”Punkten” det vill säga hörnan Södergatan/Baltzargatan i centrala Malmö. Sverigedemokraterna, SD, hade tillstånd till ett möte. Och låt det med en gång vara fastslaget – jag har inga som helst sympatier för SD och deras rasistiska budskap. Men jag har lika lite sympatier för vänstern, jag kallar dom för kommunister, för det är det dom är. Och dessa skall verkligen inte komma och tala om demokrati, som en demonstrant uttalade i radion, att man reagerade mot ”SD:s odemokratiska åsikter”.

  • Mötesrätten är inskriven i lagen. Det råder mötesfrihet och yttrandefrihet i det här landet. Sedan får man tycka vad man vill om åsikterna.

Men kommunister hatar åsiktsfrihet. Även högt upp i hierarkin. Vilmer Andersson som är gruppledare för v i regionfullmäktige i Skåne och ledamot av vänsterpartiets partistyrelse säger visserligen att han inte vill begränsa SD:s yttrandefrihet. Men han vill inte att någon skall kunna höra SD. Ann-Sofie Johansson, ledamot för v i tekniska nämnden i Malmö skriver efter demonstrationer den 4 oktober på partiets hemsida, ”att detta är endast upptakten på vad det oseriösa partiet SD har att vänta”.

Den 4 oktober togs polisen på sängen av kommunisternas sabotage mot mötesrätten. Det gjorde man inte idag. 100-talet poliser hade mobiliserats. Det var ridande polis, hundpolis, piketstyrkor. Vad kostar inte detta skattebetalarna? Men det skiter kommunisterna i. Kommunalrådet Anneli Philipsson i Malmö uttalade i tidningen City att ”folk har rätt att protestera mot vad som sägs och visa sitt missnöje, accepterar man inte det får man hålla interna möten”. Philipsson uppmanade på ett direkt sätt att ”kom och demonstrera”.

Visselpipor, talkörer, plakat, äggkastning av kommunistpöbeln blev resultatet. Polisen, många civila, var inne och hämtade ut en del av de mest verksamma (bilden). Med hästar och piketer försökte man skingra demonstranterna. Med viss framgång och några större våldsamheter blev det inte i alla fall så länge jag bevittnade eländet.

Sedan måste man ju fråga sig om man måste spärra av delar av centrala Malmö om SD skall kunna hålla möten. Idag var det SD:s ungdomsförbund. Då kan ju ingen höra deras budskap. Och det är kanske bra… Då sker det ju också under de ordnade förhållanden som SD efterlyser i sin kritik av polisen.

  • Dock… kommunister är korkade! Genom sitt uppträdande ger man SD all möjlig reklam. Men det fattar inte nötter som Vilmer Andersson, Ann-Sofie Jacobsson och Anneli Philipson med sina naiva och lättpåverkade undersåtar. Demokrati vet man inte vad det är. Inte förvånande. Det visste inte Stalin heller. Det är såna här korkskallar som Mona Sahlin kan tänka sig samarbeta med. Och som Malmös s k starke man Ilmar Reepalu (s) har under sina vingar.

 

PETER KASTENSSON 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s